Workshop Schatgraven - Kwaliteit in Beweging - de Ontembare Vrouw in Zeegse

ingevoerd op 21-02-2018

Nog even dan is het voorjaar en groeit en bloeit alles weer. Heb je zin om zelf ook nog meer, of weer, tot bloei te komen? Dan werk ik daar graag aan mee met een uniek aanbod aan workshops en cursussen. Dit voorjaar bijvoorbeeld, bieden Marlijn Nijboer en ik wegens groot succes de driedaagse Schatgraven opnieuw aan. Samen met Lideke Kieft en Cobi Mennes geef  ik in mei de weekendworkshop (G)een vreemde eend in de bijt?! Mocht je eerder gedacht hebben dat je niet kunt, dan is dit je kans, want gelukkig vermeldde ik in de vorige nieuwsbrief de verkeerde data. De juiste data zijn 25 mei -27 mei. 
 
Schatgraven > maart - april -mei
Misschien sta je op een kruispunt en misschien gaat het allemaal ook prima maar zie jij jezelf niet de rest van je leven doen wat je nu doet. Misschien is er een vaag gevoel van “Is dit het nu?” Of ben je ‘gewoon’ toe aan een nieuw avontuur?
De driedaagse cursus Schatgraven, die op 16 maart van start gaat, biedt jou zicht op je wensen en talenten en de kennis en ervaring uit het verleden die jij kunt inzetten om je toekomst vorm te geven. We werken met een groep van zes personen en dus heel veel aandacht voor jou. Meer weten? Klik hier!

Agenda; 16 maart +  13 april +  18 mei: Schatgraven.  Meer weten: Klik hier! Schatgraven (http://verbindingskracht.nu/?page_id=327)

 

Kwaliteit in beweging: (G)een vreemde eend in de bijt?!  > mei
Voel jij je anders dan de familie waarin je geboren bent of dan de mensen in je omgeving? Vraag jij je af bij welke zielengroep je thuis hoort?
In dit weekend werken we met thema’s uit ‘Het lelijke jonge eendje’:
Onderzoek wat je op je weg geleerd hebt in verschillende groepen waar je geleefd of overleefd hebt. Onderzoek waar je je aanpast ten koste van je eigenheid.
Ontdek wat voor zwaan je bent, tijdens de workshop die Lideke, Cobi en ik in het weekend van 27 t/m 29 mei aanbieden. Kom en geniet met ons mee.
Agenda: 27 t/m 29 mei: Kwaliteit in Beweging.  Meer weten?! Klik hier! Kwaliteit in Beweging (http://verbindingskracht.nu/?page_id=910) 

De Ontembare Vrouw > juni
13 Ontembare Vrouwen kregen vorig jaar hun vuur tijdens de succesvolle workshop De Ontembare Vrouw die ik samen met Marlijn Nijboer ontwikkelde. Wil jij, net als die vrouwen toen, ontdekken op welke punten jij je in de loop van je leven hebt aangepast en wil jij jouw wilde ziel terughalen? Meer lezen, klik hier!  
Agenda 8 juni: De Ontembare Vrouw. Meer weten: klik hier. De Ontembare vrouw (http://verbindingskracht.nu/?page_id=781)

Ik hoop je dit voorjaar te begroeten, schatgravend, dansend en ontembaar.Tot gauw!
Greet de Koning

PS: de illustratie op deze pagina is van Janneke Hoek. 

Cursus Schatgraven 2018 Cursus Schatgraven 2018